Afgelastingen

Datum Thuis team Uit team Stand
12-08-2017 Arnemuiden 1 S.C. Gastel 1 0 Afgelast
Op deze pagina kunt u indien de weersomstandigheden daartoe aanleiding geven een kijkje nemen welke wedstrijden zijn afgelast.
Een blik op de site in plaats van te bellen zal ertoe bijdragen dat de belasting van het telefoonverkeer van en naar het clubhuis wordt verminderd. Daardoor kunnen we gemakkelijker informatie vergaren over het al of niet doorgaan van wedstrijden van de Arnemuiden-teams.

Trainingen
Bel voor het wel of niet doorgaan van de trainingen naar de trainer. Doe dit echter niet te vroeg, maar vanaf ongeveer een uur voor de training.
Ga er nooit zomaar van uit dat de training niet doorgaat! Hou ook de website in de gaten, hierop worden mededelingen over het wel / niet doorgaan van trainingen zo snel mogelijk geplaatst.

Wedstrijden
Afgelastingen van wedstrijden worden altijd op de website geplaatst, bel pas bij twijfel naar de kantine. Als er wedstrijden worden afgelast, wordt er per keer bekeken of er een vervangende activiteit wordt ingepland.

Onderstaand worden de verschillende mogelijkheden aangegeven bij afgelastingen:

Landelijke afgelasting: Dit betekent dat alle wedstrijden in het amateurvoetbal worden afgelast.

District Zuid I afgelast: Dit betekent dat alle wedstrijden in Zuid I zijn afgelast. Voor onze vereniging zijn alle wedstrijden dus afgelast.

Categorie B van het district Zuid I afgelast: Dit houdt in dat alle wedstrijden van Arnemuiden teams zijn afgelast, behalve de wedstrijden van teams die onder categorie A vallen.

Arnemuiden-teams in categorie A:
Arnemuiden 1
Arnemuiden 2