Huisregels

Op het sportcomplex gelden de volgende huisregels:

- Gooi afval in de afvalbakken. Help het sportpark netjes te houden.
- Zet je fiets in de fietsenrekken en niet midden op de stoep. Ook is het niet toegestaan op het complex te fietsen.
- Houd het pad langs veld 3 vrij van obstakels, eventuele hulpdiensten moeten hier altijd gebruik van kunnen maken.
- Vloeken, schelden en schunnige opmerkingen horen niet bij onze vereniging, let op je taalgebruik.
- Het is niet toegestaan om consumpties in glas te nuttigen langs het veld. Dit geld ook voor alcoholische consumpties. Deze mogen alleen binnen de rood-wit gemarkeerde afzetting op het terras buiten de kantine genuttigd worden.
- Haal na trainingen of wedstrijden de groene netten uit de doeltjes en berg deze op in het materiaalhok. Laat de doeltjes ook niet op het veld staan.

Normen Waarden Respect

De vv Arnemuiden heeft deze drie woorden hoog in het vaandel staan, daarom:
- We blijven altijd sportief voetballen, het plezier staat voorop.
- Niet schelden, niet slaan en niet natrappen.
- Je geeft de tegenstander na de wedstrijd een hand en bedankt de scheidsrechter.
- Op en rond het veld gedragen we ons fatsoenlijk tegenover tegenstanders, scheidsrechters, grensrechters, teamgenoten en wie dan meer zich op het complex bevinden.

De vv Arnemuiden zal afhankelijk van de aard van de overtreding een passende straf toepassen.