Wedstrijdbal Arnemuiden 1 – Papendrecht 1

Deze wedstrijd is de wedstrijdbal geschonken door Diesel Service Maaskant, Stellendam.

Vanaf 1995 is Diesel Service Maaskant onderdeel van Maaskant Shipyards in Stellendam.
Snelle service is een van de belangrijkste kenmerken van Maaskant. De eigen machinefabriek en de ruime rebuild voorraad voor de Caterpillar 3600 serie motoren staan daarvoor borg. Het mobiele service- en reparatieteam, ook op het gebied van dieselmotoren, voert zo nodig onderhoud uit op locatie.

Dat wil zeggen dat Maaskant een officieel Caterpillar steunpunt is. Naast complete hermotoriseringen doen zij ook alle voorkomende reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan Caterpillar voortstuwings- en generatormotoren. Tevens kunnen de servicemonteurs reparatiewerkzaamheden uitvoeren aan diverse andere voorkomende motormerken.

Diesel Service Maaskant staat garant voor kwaliteit en vakmanschap, zodat uw motoren weer vele uren probleemloos kunnen draaien.

Diesel Service Maaskant
Deltahaven 40