Voetballen als Oranje

Droomt jouw kind ook van Oranje? Dan is het Oranjefestival zeker iets voor hem of haar.
Een ochtend vol met “Oranje”-voetbalplezier waarin alle jongens en meiden zelf gaan ‘Voetballen als Oranje’.
De manier om te ontdekken of voetballen iets is voor jouw kind. Een vriendje of vriendinnetje meenemen? Hartstikke leuk, doen!
Op zaterdag 29 mei a.s. vindt het Oranjefestival plaats op sportpark 't Hart. Tijdens deze dag zijn zowel leden als niet-leden van harte welkom om lekker te komen voetballen!
Meld jouw Oranje-Leeuw(inne)tje nu aan voor het Oranjefestival.

4 of 5 jaar?
Dan is je Welpje om 9:45 uur van harte welkom op de tribune.
We starten om 10:00 uur en sluiten na een gevarieerd programma om 11:30 uur af met iets lekkers.

6 t/m 12 jaar?
Die stoere Leeuw(in) is om 9:00 uur van harte welkom op de tribune.
We starten om 09:15 uur en sluiten na een gevarieerd ochtendvullend programma om 12:00 uur af met iets lekkers.

Alleen NIET leden hoeven zich op te geven.