Bingo avond !!!!

Op vrijdag 5 april blijven de ballen en de gele en rode kaarten in de kast. We halen voor het derde jaar speciaal voor deze avond de bingokaarten en de bingoballetjes naar de kantine van de vv Arnemuiden. Dat mag je wederom niet missen.
Voor € 12,50 p.p. speel je heel de avond mee met 6 ronden bingo en dat met 3 kaarten per ronde. Dus je hebt maar liefst 18x kans om een van de mooie prijzen te winnen!
Ook dit jaar heb ik weer mijn best gedaan om mooie bruikbare prijzen te kopen.
Ook is er weer een verloting.

Leden en niet leden zijn welkom! De kantine is open vanaf 19.00 uur, rond 19.45 uur start de bingo.

Maximaal 75 aantal personen. VOL=VOL

Aanmelden is verplicht. De eerste 25 aanmeldingen krijgen bij betaling van hun bingokaarten al een lekkere prijs...

Opgeven via onderstaand formulier.

Tot ziens op 5 april.

Angela Meulmeester-Snoek

P.s.
Het initiatief tot het organiseren van een bingo wordt niet vanuit de voetbalvereniging georganiseerd. VV Arnemuiden heeft wel de kantine beschikbaar gesteld voor het organiseren van de bingo avond. Verkoop van bingokaarten en lootjes komen niet ten gunste van de vereniging. Baropbrengsten daarentegen wel.