DENK MEE, PRAAT MEE, DOE MEE!

Datum:
12 jun 2019 - 19 00
Locatie:
Kantine vv Arnemuiden

DENK MEE, PRAAT MEE, DOE MEE!

Op woensdagavond 12 juni organiseren we een tweede avond om samen met onze leden in gesprek te gaan over de toekomst van onze mooie vereniging.

Een aantal maanden geleden hebben we een eerste avond georganiseerd. Aan de hand van verschillende foto’s hebben we gekeken waar onze vereniging nu staat en waar we naar toe willen.
Deze bijeenkomst is een vervolg. Was je er de vorige keer ook bij? Sluit dan zeker nu weer aan!!
Was je er de vorige keer niet bij? Zorg dat je er dan deze keer wel bij bent.

De avond wordt georganiseerd door het adviesbureau Brug8. De kosten van dit bureau worden betaald door de Rabobank.

Tijdens deze bijeenkomst willen we het graag hebben over ons vrijwilligersbeleid. Zoals elke vereniging wordt het steeds lastiger om onze leden, ouders en familieleden van spelers, oud leden etc te betrekken bij de verschillende vrijwilligerstaken. Hoe kunnen we dit tij keren?
Graag gaan we als bestuur daar met jullie over in gesprek.

Het tweede onderwerp wat we aan de orde willen stellen is ons jeugdbeleid.
Arnemuiden is een ambitieuze vereniging die op hoog niveau wil voetballen. We willen echter ook een vereniging zijn waar voetbalplezier boven aan staat. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we onze jeugdteams goed worden opgeleid, ieder lid op zijn eigen niveau? Hoe binden en boeien we onze jeugdleden? De jeugd is de toekomst voor onze seniorenteams. Het behouden we onze jeugdspelers?

Mooie maar ook moeilijke onderwerpen. Als bestuur zijn we er voor onze leden. Graag willen we dan ook met jullie hierover in gesprek. Meld je aan en praat mee!

Woensdagavond 12 juni
Inloop 19:00 uur, start 19:30 uur.

Bestuur VV Arnemuiden