Après-Ski Party

Beste leden en relaties van vv Arnemuiden,

Graag nodigen wij jullie uit voor de ‘VVA Après-Ski Party’ op zaterdag 12 januari 2019. Jullie partners en/of gezinsleden zijn vanzelfsprekend ook van harte welkom.

Hart voor Erremuu-cup Wintereditie
Op zaterdag 12 januari 2019 vindt de eerste Wintereditie van de Hart voor Erremuu-cup (JO15 t/m JO19) plaats. Hiertoe zal naast het kunstgrasveld van Sportpark ’t Hart een grote tent verrijzen waar overdag de nodige (winterse) versnaperingen te verkrijgen zullen zijn voor de spelers en toeschouwers.

Na afloop van het toernooi kent deze tent een ander doel!

VVA Après-Ski Party
De feesttent is de gehele dag geopend, maar vanaf 20:00 uur ’s avonds barst het feestgedruis los!

Je zult je in een ware Skihut wanen. De feesttent zal naar winterse sferen en après-ski stijl worden ingericht. De inwendige mens kan genieten van winterse kost als snert, broodje rookworst en glühwein*! Zoals te doen gebruikelijk zijn uiteraard ook frisdrank, wijn & bier* gewoon verkrijgbaar.

Een Après-ski DJ zet de tent bol door de laatste Skihut-nummers door de speakers te knallen! Rondom de dansvloer zullen lange tafels en loungehoeken worden geplaatst.

Bij een themafeest hoort uiteraard passende kledij! Niks moet, maar een outfit in stijl maakt het feest natuurlijk helemaal compleet! Dus trek je skipak uit de kast, zieh deine Lederhose an, of als je de voorkeur aan een schönes Dirndl-jurk ga lekker je gang. Laat je fantasie de vrije loop!

* alcoholische versnaperingen alleen verkrijgbaar vanaf 18 jaar

Nog een aantal mededelingen van huishoudelijke aard:
• Deze feestavond staat open voor alle leden en relaties van voetbalvereniging Arnemuiden, en hun partners en gezinsleden. Aanmelden is niet nodig.
• Deze feestavond is geen vervanging van de ‘vrijwilligersavond’; die vindt plaats op vrijdag 1 maart.
• De toegang is gratis. De hapjes en drankjes zijn voor eigen rekening.
• Om 23:30 uur luidt de bel voor de laatste ronde en gaat het volume van de muziek omlaag. Deze feestavond eindigt om uiterlijk 23:59 uur. Daar houden wij ons strikt aan!

Vragen en/of opmerkingen? Neem even contact met ons op.

Graag tot dan! Auf Wiedersehen!

Toernooicommissie vv Arnemuiden