'Après ski'-party, 12 januari

Beste leden en ouders/verzorgers van onze jeugdleden,

Op zaterdag 12 januari 2019 vindt de eerste wintereditie van de Hart voor Erremuu-cup plaats. Dit toernooi is bedoeld voor de JO15, JO17 en JO19.

Dit toernooi is wat kleiner van opzet dan de editie die u in mei/juni gewend bent, maar ook van de winterse editie willen we natuurlijk wat moois maken! Zo komt er naast het kunstgrasveld een grote tent te staan, waar de nodige (winterse) versnaperingen te verkrijgen zullen zijn voor de spelers en toeschouwers. En in deze tent wordt het toernooi uiteraard in ‘apres ski’-stijl afgesloten. De tent moet alleen nog ‘winterproof’ worden gemaakt.
Wie kan ons hierbij helpen? Wie heeft er bijvoorbeeld een (gas)heater of (gezellige) verlichting te leen? Ook aankleding, decoratie, zogenaamde scene setters en winterse attributen zijn van harte welkom!
Of is iemand erg creatief?

Deze 'après ski'-party is overigens bedoeld voor al onze leden, dus noteer deze avond alvast in de agenda! De officiële uitnodiging volgt nog!

Kun je ons helpen of heb je een tip? Spreek één van ons aan of laat het weten via toernooicommissie@vvarnemuiden.nl.

Bedankt alvast!

Hans Korstanje