Indeling seizoen 18/19

Indeling seizoen 18/19

Beste jeugdspelers en -speelsters van vv Arnemuiden, beste ouders en verzorgers,

Teamindeling
In het bijgaande bestand (onderaan deze pagina) tref je de teamindelingen voor het seizoen 2018/2019. Deze is voor een aantal teams om uiteenlopende redenen nog niet definitief. 

 • JO11 en JO10
  De indeling voor JO11 en JO10 was reeds vastgesteld, echter één van onze spelertjes heeft zeer recentelijk zijn lidmaatschap opgezegd. Dit betekent dat wij ons opnieuw over de indeling moeten gaan buigen. Om die reden zijn de spelertjes uit de huidige JO11-2, JO9-1 en JO9-2 nog niet ingedeeld. De komende twee weken zullen wij aangrijpen om een zorgvuldige en weloverwogen keuze uit een aantal scenario's te maken.

  Uiterlijk maandag 18 juni a.s. volgt deze definitieve teamindeling.
   

 • JO13
  Ook volgend seizoen kent de JO13 twee teams: JO13-1 en JO13-2. Vooralsnog bestaat de selectie van JO13-1 uit 17 spelers en JO13-2 uit 12 spelers. Dit betreft een voorlopige (!) selectie. Omdat op basis van de huidige prestaties geen overduidelijke keuze gemaakt kon worden tussen een aantal gelijkwaardig geachte spelers is besloten tot een evaluatieperiode in het nieuwe seizoen, waarna de beide teams definitief ingedeeld zullen worden.
   
 • JO15
  Zoals je eerder bent geïnformeerd zitten we niet heel dik in onze JO15-spelers. Ook komend seizoen kent de JO15 echter gewoon twee teams: JO15-1 en JO15-2. Vooralsnog bestaat de selectie van JO15-1 uit 15 spelers en JO15-2 uit 9 spelers. Dit betreft een voorlopige (!) selectie. Omdat op basis van de huidige prestaties geen overduidelijke keuze gemaakt kon worden tussen een aantal gelijkwaardig geachte spelers is besloten tot een evaluatieperiode in het nieuwe seizoen, waarna de beide teams definitief ingedeeld zullen worden.

Persoonlijke toelichting

Ieder lid is even belangrijk voor ons. Wij hebben dan ook onze uiterste best gedaan om ieder individueel lid in een passend en leuk team te plaatsen. Daarbij hebben wij de input van onze trainers/leiders en waarnemers in ogenschouw genomen. Wil je weten welke uitgangspunten en overwegingen in algemene zin een rol hebben gespeeld, dan kun je dat hier lezen.

Heb je behoefte aan een nadere toelichting op (onze overwegingen omtrent) jouw indeling, dan zijn jij en/of je ouders/verzorgers morgenavond (donderdag 7 juni) van harte welkom in de bestuurskamer. Tussen 19:30 en 21:30 uur staan wij je (op volgorde van binnenkomst) tijdens een individueel '10 minuten'-gesprek graag te woord. Mocht de deur gesloten zijn, dan zijn wij reeds in gesprek; wil je dan s.v.p. even in de kantine wachten?

Mocht je morgenavond niet kunnen, neem dan even contact op om een afspraak in te plannen.

Trainers/leiders gezocht!

Een aantal teams heeft nog geen trainer en/of leider. Hier zijn we nog dringend naar op zoek.

Kun of wil je geen 'vaste' trainer van een team worden, maar vind je het wel leuk om eens in de paar weken een training te verzorgen? Dat treft! Wij zoeken namelijk ook trainers voor onze 'trainerspoule' voor o.a. de JO13, JO15 en JO17.  

Zelf geïnteresseerd, wil je meer informatie of ken je iemand die enthousiast is? Neem dan s.v.p. contact met ons op!

Aanvang nieuwe seizoen

Het nieuwe wedstrijdseizoen start op zaterdag 1 september. Net als vorig jaar is het jeugdbestuur voornemens om het seizoen af te trappen met de 'Startdag'. Vooralsnog staat deze gepland op zaterdag 18 augustus. Later meer daarover.

In de aanloop naar het volgende seizoen ontvang je van ons en/of je trainer/leider(s) meer informatie over o.a. trainingsdagen en -tijden, teamafspraken etc.

Tot slot

Graag danken wij eenieder voor diens inzet op en rondom het veld in het afgelopen seizoen. Wij hopen volgend seizoen weer op je te mogen rekenen!

Voor nu wensen wij je nog veel succes en plezier tijdens de toernooien en het Zomerfeest. Geniet van je voetbalvakantie en graag tot volgend seizoen!

Met vriendelijke groet,
Namens de Technische Commissie Jeugd
Cor Schroevers
Guus van Hecke
Jan de Smit
Lennard Meulmeester
Marijn Riemens
Rik van de Corput
Thijs Roovers