Nieuwe reclameborden Auto Sturm

Nieuwe reclameborden Auto Sturm

De reclameborden van onze trouwe sponsor van het eerste uur Auto Sturm zijn vernieuwd. De reclame-uitingen zijn aangepast aan de nieuwste huisstijl van Auto Sturm.
 
Auto Sturm, de weg naar uw nieuwe Nissan, nieuwe Hyundai of vertrouwde kwaliteitsoccasion. Met vestigingen in Goes en Middelburg kunt u bij ze terecht voor het complete gamma personen-, bedrijfs- en terreinwagens die Nissan en Hyundai te bieden hebben en helpen de deskundige adviseurs u graag met al uw vragen over de modellen, leasing, financiering en occasions.

De technisch specialisten van de werkplaats en receptie streven naar service en perfectie en zijn u graag van dienst voor alle denkbare reparaties, onderhoud en periodieke keuringen aan uw auto. Tevens adviseren zij u graag om uw auto in topconditie te houden. Ook voor schade bent u bij ze aan het juiste adres. Ze repareren voor alle denkbare verzekeringsmaatschappijen via het eigen schadebedrijf Autoschade Sturm in Middelburg.

Auto Sturm Middelburg
Noordweg 467
4333 KE Middelburg
Tel: 0118-612042
info@autosturm.nl

Auto Sturm Goes
Amundsenweg 39
4462 GP Goes
Tel: 0113-602000
info@autosturm.nl

Autoschade Sturm
Ampereweg 56
4338 PT Middelburg
Tel: 0118-632000
info@autoschadesturm.nl

Wilt u ook een vlag of reclamebord plaatsen langs het hoofdveld neem dan contact op met 1 van de leden van de sponsorcommissie of mail naar sponsorcommissie@vvarnemuiden.nl