Opgave techniektraining

Best jeugdlid, beste ouders/verzorgers,

Iedereen geniet nog van zijn welverdiende vakantie, maar achter de schermen zijn we al weer volop bezig met het volgende seizoen.
Omdat we de techniektrainingen van Skills&Control afgelopen seizoen een groot succes vonden en vele spelers en ouders tevens positief waren hebben we goed nieuws:
Ook volgend seizoen gaan we gebruik maken van de diensten van Skills&Control!

Dit gebeurt volgens hetzelfde principe als vorig seizoen; 5 trainingen voor de winterstop en 5 trainingen na de winterstop.
Deelname is vrijwillig, maar niet kosteloos. Dit trainingsprogramma is een kostbare aangelegenheid. Vanwege de meerwaarde en het belang van deze trainingen is de vereniging bereid de kosten grotendeels voor haar rekening te nemen, maar we zien het ook als een investering in jezelf / uw kind. Daarom heeft het bestuur besloten om ook dit jaar een beperkte eigen bijdrage van € 25,- voor 10 professionele trainingen te vragen.

Het is bewezen dat de trainingen bijdragen aan een betere techniek en motoriek. Kortom, iedereen op zijn of haar niveau wordt er beter van! Een prachtige aanvulling op de reguliere trainingen dus.
De trainingsdata worden later bekend gemaakt, dit moeten we nog afstemmen met de trainers.

Bij vragen kun je je wenden tot Jaco Moerdijk, Cor Schroevers en Rik van de Corput.

Tot slot:
Jij wilt toch een betere voetballer worden? Geef je dan nu op voor de techniektraining van Skills & Control in Arnemuiden.

Met vriendelijke groet,
Jeugdcommissie vv Arnemuiden

Hieronder het aanmeldingsformulier..

Hiermee ga ik akkoord met een eigen bijdrage van 25,- voor 10 techniektrainingen.