Opgave techniektraining JO13/JO15

Best jeugdlid, beste ouders/verzorgers,

Iedereen geniet nog van zijn welverdiende vakantie, maar achter de schermen zijn we al weer volop bezig met het volgende seizoen.
Vorig seizoen hebben we voor de JO8 t/m JO11-pupillen techniektrainingen georganiseerd, verzorgd door Skills&Control (www.skillsandcontrol.nl). Omdat we dit zeer positief hebben ervaren, zijn wij voornemens deze techniektrainingen komend seizoen ook aan de JO13 t/m JO15 aan te bieden op voorwaarde dat er voldoende interesse is.
We hebben gezien dat deze techniektrainingen een goede aanvuling zijn op de reguliere trainingen. Skills&Control traint op een leuke en enthousiaste manier op techniek en coordinatie wat positief werkt m.b.t. de motoriek en voetballende vaardigheden van de speler.

Bij voldoende deelnemers zijn wij voornemens 5 trainingen voor de winterstop te organiseren en vervolgens in de winterstop te evalueren om hopelijk na de winterstop de trainingen een vervolg (weer 5x) te kunnen geven,

Deelname is vrijwillig, maar niet kosteloos. Dit trainingsprogramma is een kostbare aangelegenheid. Vanwege de meerwaarde en het belang van deze trainingen is de vereniging bereid de kosten grotendeels voor haar rekening te nemen, maar we zien het ook als een investering in jezelf / uw kind. Daarom heeft het bestuur besloten om ook dit jaar een eigen bijdrage van € 25,- voor 5 professionele trainingen te vragen.

Het is bewezen dat de trainingen bijdragen aan een betere techniek en motoriek. Kortom, iedereen op zijn of haar niveau wordt er beter van! Een prachtige aanvulling op de reguliere trainingen dus.

Zoals aangegeven vindt dit programma alleen doorgang bij voldoende deelnemers. Voordat we kunnen overgaan tot actie is het nodig dat we weten hoeveel spelers hiervan gebruik willen maken. Daarom vragen wij je het aanmeldingsformulier in te vullen. Let op: als je je aanmeldt, dan is dit niet vrijblijvend en gaan wij ervan uit dat je meedoet. Alle opmerkingen/suggesties zijn van harte welkom!

Vul snel in, des te eerder kunnen we bij voldoende animo de trainingsdata in plannen.
Bij vragen kun je je wenden tot Jaco Moerdijk, Cor Schroevers en Rik van de Corput.

Tot slot:
Jij wilt toch een betere voetballer worden? Geef je dan nu op voor de techniektraining van Skills & Control in Arnemuiden.

Met vriendelijke groet,
Jeugdcommissie vv Arnemuiden

Hieronder het aanmeldingsformulier..

Hiermee ga ik akkoord met een eigen bijdrage van 25,- voor 5 techniektrainingen.