Sparta Clinics on tour !

Datum: 
22 okt 2021 - 17 30
Locatie: 
vv Arnemuiden

Sparta Clinics on tour ! 

Wil jij trainen als een echte Spartaan en jou voetbal skills vergroten, kom dan naar de Sparta Clinic op vrijdag 22 oktober !

De clinic is bedoeld voor alle meiden vanaf 5 jaar of ouder die graag hun voetbal kwaliteiten willen ontdekken of vergroten. Alle vrouwelijke leden maar ook niet leden zijn welkom. Probeer jij al een lange tijd je vriendin, nichtje of klasgenootje over te halen om ook gezellig te komen voetballen bij onze vereniging, dan is dit de ideale gelegenheid. Maak kennis met de sport en wat de vereniging te bieden heeft.

Ben jij trainer en wil je inspiratie opdoen om de trainingen te verbeteren of af te wisselen, kom dan ook zeker een kijkje nemen deze avond. Leerzame en leuke oefeningen komen aan bod. Win-win dus! 

We verzamelen op het sportpark om 17.30 uur en de clinic begint om 18.00 uur. Het duurt ongeveer tot 20.00 uur en daarna is de kantine open voor een drankje. 

Alle supporters zijn uiteraard welkom om te komen aanmoedigen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! 

Ben je nou enthousiast geworden en wil je graag mee doen, meld je dan via onderstaand formulier aan. 

Omdat de vereniging het meisjes/dames voetbal belangrijk vind en wil promoten zijn er géén inschrijfkosten verbonden aan de deelname. 

Aanmelden kan tot 16 oktober.

We zien jullie graag tegemoed en maken we er samen een leuke avond van.