Vrijwilligers Hart voor Erremuu-cup

Over anderhalve maand is het weer zover: ons altijd gezellige en drukbezochte toernooi om de Hart voor Erremuu-cup.

Op vrijdagavond 1 juni trappen de meiden (O11, O13 en O17) af. Op zaterdagochtend de JO7, JO8 en JO9 en 's middags de JO13 (hoofdklasse en hoger). De week erop is op vrijdagavond (8 juni) ons 35+/45+ 7x7 toernooi, voetbalt op zaterdagochtend JO11 en op zaterdagmiddag de JO13. Op vrijdagavond 15 juni sluiten we af met de 'Ladies Night'. Voor al deze dagen zouden wij graag enkele uurtjes van jullie tijd vragen om ons te ondersteunen bij de organisatie. Kleine moeite, groot gebaar.
Te denken valt aan: hulp bij opbouwen en inrichten van tenten, kramen, luchtkussens etc., het begeleiden van een activiteit (speluitleg/tijden noteren), parkeerbegeleiding, het bemannen (of bevrouwen) van de koffiekraam, de kantine of de friet- en viskraam. Ook zoeken we nog hulp bij het schoonmaken en opruimen.
Jullie zien het: genoeg te doen en we kunnen jullie hulp goed gebruiken. Het wordt vanzelfsprekend heel erg gewaardeerd!

Vul onderstaand formulier in om aan te geven op welke dag(en) je zou kunnen helpen. Ook als je bepaalde wensen hebt (bepaalde uren bijvoorbeeld) dan kun je dat natuurlijk aangeven.

Alvast en wederom bedankt voor jullie medewerking!

P.s. kun je meerdere dagen dan graag aparte formulieren invullen!!!