Trainingen

Proeftraining
Als een pupil of junior geïnteresseerd is kan deze, bij wijze van proef, maximaal 3 keer meetrainen. Na deze proeftrainingen moet een speler lid worden. Afhankelijk van het seizoen wordt gekeken wanneer een speler in een elftal ingepast kan worden.
Een proeftraining kan hier aangevraagd worden.

Algemeen
- Geef zo snel mogelijk aan je trainer-leider door als je niet aan de training kunt meedoen.
- De training begint op tijd. We verwachten dat je minstens 5 minuten voor aanvang van de training aanwezig bent. Als je vermoedt te laat te zijn laat dat dan weten aan de trainer-leider zodat deze daar rekening mee kan houden.
- Zorg voor degelijke voetbalschoenen. Tijdens een training zijn ook scheenbeschermers verplicht.
- Kom zo veel mogelijk trainen. Is het een keer echt niet mogelijk, bel dan vóór het trainen op naar de trainer om dit door te geven. Vergeten te bellen?, bel dan ’s avonds alsnog even, laat altijd iets horen!
- We hebben bij trainingen de gezamenlijke zorg voor de materialen. Vóór de training dus de materialen meenemen naar het veld, na de training weer gezamenlijk opruimen, voordat we kunnen gaan omkleden.
- Wees zuinig op de kleedkamers en de materialen (ballen, doeltjes, etc.).
- Houd tijdens de trainingen geen petjes, kettinkjes, horloges en andere voorwerpen aan.
- Laat waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis. De vv Arnemuiden is niet verantwoordelijk voor de spullen die meegenomen worden naar een training.
- Bij trainingen in sporthal ‘De Blikken’ zijn sportschoenen met witte zolen verplicht.

Trainingstijden
De trainingstijden van de diverse teams kunt u in onderstaand schema vinden.