Nieuws

De wedstrijdbal voor Arnemuiden 1 - SSV '65 1 is geschonken door Traas verzekeringen en Hypotheken.

Op 13 september ontvingen wij het trieste bericht dat, geheel onverwacht, Jo de Nooijer is overleden. Jo is 74 jaar geworden.

Laat jezelf testen op onder andere kracht, coördinatie, stabiliteit, lenigheid en performance.

JO8-1 speelt dit seizoen met een nieuwe shirtsponsor, "van de Gruiter Zeevis" ter nagedachtenis aan Ronald vd Gruiter.

Nieuw in ons ballenhok, ballentafel.

Noodoproep! Vrijwilligers voor de schoonmaakgroepen gezocht.

De wedstrijdbal voor Arnemuiden 1 - Unitas '30 1 is geschonken door Lavoir projectinrichting.

Zaterdagmiddag 17 augustus was de aftrap voor het nieuwe voetbalseizoen met de traditionele startdag.

Speciaal voor de MO13 en MO10 organiseren wij een zevenkamp, voetbaltoernooi met aansluitend eten.