Zaterdag 17 april 2021 was het Vossenjacht voor de JO6 t/m JO11.

Deze week staat onze club centraal in het voetbaljournaal.
Interviews met Maurice Elenbaas, Cor Schroevers, Marie Jeanne de Vos en Willem Meulmeester.

Iemand interesse in een compleet verzamelalbum 75 jaar vv Arnemuiden?

Wij ontvingen het trieste bericht dat zondagavond 7 maart Rinus Pluijmers is overleden. Maandag zou hij 100 jaar zijn geworden.

Het zal u niet zijn ontgaan. De Stichting Julianabad Arnemuiden is druk bezig om het zwembad in mei van dit jaar te heropenen.

Hierbij nodigt het bestuur jullie uit voor de algemene ledenvergadering op woensdag 7 april om 20.00 uur.

Op 8 maart 2021 hoopt onze bekendste supporter Rinus Pluijmers 100 jaar te worden!

Op 5 februari ontvingen wij een triest bericht. Ons zeer gewaardeerd lid en vrijwilliger Ko de Meulmeester is overleden. Ko is 73 jaar geworden.

Normaliter zouden we je namens het bestuur welkom heten in onze kantine om gezamenlijk het glas te heffen op het nieuwe jaar.