Nieuws

Veel regen en wind: prima weer voor een echte vissersderby! Voor de toeschouwers zijn deze verwachtingen minder fijn.

De wedstrijdbal voor Arnemuiden 1 - Yerseke 1 is geschonken door Dominicus.

Deze middag is voor alle meiden tussen 9-13 jaar. Wil je een keer kijken of je voetbal leuk vindt, kom dan naar het voetbalveld!!

Ook dit seizoen maken we gebruik van een specifieke warming-up om de kans op knieblessures te verminderen.

Ben jij tussen de 4 en 7 jaar en vind je voetballen leuk?
Kom dan meedoen met ons voetbalevenement.

De wedstrijdbal voor Arnemuiden 1 - Sliedrecht 1 is geschonken door Lavoir projectinrichting.

Het was nog geen volle bak dus een mooie gelegenheid om te kijken hoe alle vooraf bedachte maatregelen in de praktijk zouden werken.

Voor onze jeugdspelers is afgelopen zaterdag het seizoen 2020-2021 op spectaculaire wijze begonnen.

Na invoering van het nieuwe vrijwilligersbeleid hebben we zo’n 65 nieuwe vrijwilligers mogen verwelkomen! De meeste hiervan hebben inmiddels bericht ontvangen. Bij een klein deel moet dat binnenkort nog gebeuren.