Nieuws

Zaterdagmiddag 17 augustus trappen we het nieuwe seizoen af met onze jaarlijkse startdag.

Maandag 8 juli van 18.30 tot 20.00 uur is het de laatste keer dat de materialen en sleutels ingeleverd kunnen worden.

Ronaldo Meijer geeft een interview in het voetbaljournaal Zeeland.

Momenteel is het zomerstop. Bij de start van het nieuwe seizoen zal er bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal weer een wedstrijdbal zijn.

Shirtsponsor Garden Gate heeft nieuwe shirts voor het komende seizoen ter beschikking gesteld aan MO19-1.

Vanaf maandag 24 juni 2019 gaat het slot weer op het hek.

Team zomerfeest wil alle aanwezigen en vooral alle vrijwilligers, zonder jullie hadden wij dit niet kunnen organiseren, heel erg bedanken voor de gezellige afsluitingsavond van het seizoen.

Voor seizoen 2019/2020 zijn de teams bekend.

In de krant van maandag 3 juni heeft de PZC aandacht geschonken aan de Hart voor Erremuu-cup.