Nieuws

Kom op 28 november naar de ALV voor een toelichting op het nieuwe vrijwilligersbeleid.

Planning fotosessie voetbalplaatjes op zaterdag 23 november (teams) en zaterdag 30 november (groepen vrijwilligers)

De kantine is tot 1 januari 2020 tijdelijk te bereiken op 0118-603051.

Binnenkort start de nieuwe voetbalplaatjesactie in samenwerking met Jumbo Arnemuiden Van Overveld.

Hierbij willen wij u uitnodigen voor de Algemene Ledenvergadering, te houden op donderdag 28 november 2019.

Nick Corré stopt aan het einde van het seizoen als trainer van VV Arnemuiden.

De wedstrijdbal voor Arnemuiden 1 - Hellevloetsluis 1 is geschonken door Brasserie de Zeezot.

De shirts van het Vuufde zijn opnieuw mogelijk gemaakt door de bedrijven van oud Vuufde elftal spelers Leo de Nooijer en Han Moerland.

In het voorjaar van 2020 staat alweer de zevende editie van de Hart voor Erremuu-cup op het programma.