Nieuws

Normaliter zouden we je namens het bestuur welkom heten in onze kantine om gezamenlijk het glas te heffen op het nieuwe jaar.

Op 31 december tussen 09:00 tot 17:00 uur is de jarenlange traditie om in Arnemuiden op oudejaarsdag rond te rijden op een brommer zonder uitlaat toegestaan voor inwoners van Arnemuiden.

Het zijn buitengewone tijden. Niet alleen voor ons als amateurvoetballers en andere (amateur)sporters. Nee, die bijzonderheid geldt voor iedereen, voor ons allemaal.

Het hadden twaalf prachtige maanden vol activiteiten moeten worden, maar ................

Zaterdag 28 november was het zover, de Pietenspeurtocht voor de JO6 t/m JO11.

Sportverslaggever Joop van der Laan blikt terug op het kampioenschap uit 1997.

In de PZC van zaterdag 21 november duikt het wandelend archief, Joop van Belzen en Kees Theune, in het verleden.

De uitslag van de Rabo ClubSupport is bekend.

Hierbij informeert het bestuur jullie over de ALV, financiële situatie, vrijwilligersbeleid en het 75-jarig jubileum.