Nieuws

Momenteel is het zomerstop. Bij de start van het nieuwe seizoen zal er bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal weer een wedstrijdbal zijn.

Op zaterdag 4 september a.s. worden de poorten van Sportpark ‘t Hart weer geopend en trappen de jeugdteams het nieuwe seizoen af tijdens de jaarlijkse ‘Startdag’.

Op donderdag 15 juli ontvingen wij een erg triest bericht. Gewaardeerd lid en trouwe vrijwilliger van onze vereniging Nilles Pruijmboom is overleden. Nilles is slechts 41 jaar geworden.

Met mogelijke kampioenschappen en publiek weer welkom.

Als vereniging hebben we een idee ingediend bij het Lokaal Sportakkoord Middelburg.
Hiervoor hebben we jullie hulp nodig.

Hier de teamindelingen voor het komende seizoen 2021/2022

Ons nieuw logo is gekozen!

Ons bereikte het droevige bericht dat Kees van der Horst ons geheel onverwacht is ontvallen.

Nicky is dit seizoen voor het eerst actief in de rol van assistent-trainer bij het eerste elftal.