Wedstrijdballen

Alle thuiswedstrijden van het eerste elftal in de reguliere competitie of in de bekercompetitie worden gespeeld met een wedstrijdbal die beschikbaar is gesteld door een sponsor.
Gedurende het hele voetbalseizoen wordt de naam van de sponsor vermeld in het clubgebouw van de vereniging. De week voor de wedstrijd wordt de sponsor met logo vermeld als nieuwsitem met link op de website.
Tot slot krijgt de sponsor op de dag van de wedstrijd extra aandacht door middel van naamsvermelding in het programmablad en via de geluidsinstallatie.
Voor het schenken van een wedstrijdbal neemt u contact op met Peter Stroo, telefoon 06-30998990 of met iemand van de sponsorcommissie.

De wedstrijdbal voor Arnemuiden 1 - SSV'65 1 is geschonken door Lavoir projectinrichting.

De wedstrijdbal voor Arnemuiden 1 - Nieuwdorp 1 is geschonken door Traas verzekeringen en hypotheken.

Deze wedstrijd is de wedstrijdbal geschonken door Diesel Service Maaskant, Stellendam.

Momenteel is het zomerstop. Bij de start van het nieuwe seizoen zal er bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal weer een wedstrijdbal gepresenteerd worden.

Deze wedstrijd is de wedstrijdbal geschonken door Maaskant Shiphards Stellendam.

Deze wedstrijd is de wedstrijdbal geschonken door FIT for ALL.

De wedstrijdbal voor Arnemuiden 1 - Axel 1 is geschonken door Cafetaria “De Buuzen”.

Deze wedstrijd is de wedstrijdbal geschonken door Brasserie de Zeezot

Deze wedstrijd is de wedstrijdbal geschonken door Haarstudio José.

Deze wedstrijd is de wedstrijdbal geschonken door Saija Beheer b.v..

Voor de wedstrijd Arnemuiden 1 - DBGC 1 is de wedstrijdbal geschonken door Auto Sturm.

Deze wedstrijd is de wedstrijdbal geschonken door accountants & adviseurs Rijkse te Zierikzee

Deze wedstrijd is de wedstrijdbal geschonken door strandpaviljoen "De Strandzot".

De wedstrijdbal voor deze wedstrijd is gesponsord door BPG van Westen Bouwmaterialen te Middelburg.

De wedstrijdbal voor deze wedstrijd is gesponsord door Feijter-Granen B.V. te Sas van Gent.

De wedstrijdbal voor deze wedstrijd is gesponsord door Prima, Drogist de Dokke en Bottelier “De Oude Smidse” te Arnemuiden.