Inleiding

Op deze pagina kunt u het ontstaan van de vv Arnemuiden lezen alsmede in vogelvlucht de geschiedenis gedurende de periode 1945-heden. Waar mogelijk zijn er foto's bijgevoegd.

Voor de bezoekers van onze webpagina, die nog meer geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van onze vereniging bestaat de mogelijkheid om uitgebreidere beschrijvingen per seizoen te lezen. Ook enkele anekdotes alsmede plezierige en minder plezierige verhalen uit vroeger jaren zijn er te lezen. Dit alles is aangevuld met veel foto's. Stuur een mail naar wdbil@zeelandnet.nl als u deze uitgebreide beschrijving wilt ontvangen.

Op de website www.voetbalzuid.nl zijn veel gegevens te vinden over de seizoenen vanaf 1996-1997. De selectiespelers, alle wedstrijden en de doelpuntenmakers staan daar vermeld.
Datum media:
donderdag, juli 12, 1900