Arnemuiden on tour to Blackburn

Arnemuiden on tour to Blackburn

Wanneer: 27-29 of 28-30 December 2021
Wedstrijd: Blackburn Rovers – Barnsley, 28-12 / 29-12 20:45
Vervoer: Bus en Boot
Overnachtingen: 2

Beste voetballiefhebber,

Zoals bij iedereen wel bekend heeft Jan-Paul van Hecke recent de overstap gemaakt van Brighton naar Blackburn Rovers (op huurbasis). Blackburn Rovers komt uit op het tweede niveau van Engeland, het Championship en speelt zijn wedstrijden op Ewood Park (capaciteit: 31.367).

Met de gedachte om Jan Paul eens live in actie te zien en uiteraard de Engelse sfeer te proeven, organiseren Cor Traas en Guus van Hecke een reis naar Blackburn. We hopen uiteraard dat er veel animo is en dat zowel jong als oud zich aansluit.

Planning
De wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 28-12 of woensdag 29-12. Dat maakt de Engelse voetbalbond waarschijnlijk op korte termijn bekend. Kostentechnisch zal dit weinig verschil maken.

Het idee is om de dag voor de wedstrijd aan het einde van de middag te vertrekken vanuit Arnemuiden richting Rotterdam. In Rotterdam zullen we op de boot stappen en naar Hull varen. Op de boot wordt er overnacht en de volgende morgen komen we rond 08:00 aan in Hull. Vanuit Hull vervolgen we onze weg naar Blackburn en zullen we na circa 3 uur reizen in Blackburn aankomen. Vervolgens maken we een stop bij het stadion voor een stadiontour en een bezoek aan de fanshop. Na het inchecken bij het hotel is iedereen in de middag vrij om te gaan / staan waar hij/zij wilt. In de avond start om 20:45 de wedstrijd.

De dag na de wedstrijd zullen we in de vroege morgen (circa 09:00) de reis naar Folkestone starten en in één keer doorreizen naar Frankrijk en vervolgens Arnemuiden. De overstap naar Frankrijk maken we door middel van de treintunnel. We hopen omstreeks 22:00 / 23:00 weer in Arnemuiden te arriveren.

Kostenindicatie
De verwachte kosten voor de voetbalreis bedragen zo’n € 325,00 per persoon. Hierbij is het volgende inbegrepen:
-Reis Arnemuiden <--> Blackburn
-Bed in 2 of 4-persoonshut (voor 2 persoonshut komt er toeslag € 35,00 bij)
-Diner en ontbijt op boot (á € 38,50)
-Hotelovernachting Blackburn inclusief ontbijt
-Wedstrijdticket Blackburn Rovers – Barnsley
-Stadiontour

Wij raden aan om gebruik te maken van het diner en ontbijt op de boot omdat anders eetgelegenheden ons onbekend zijn. Bij vertrek uit Hull rijden we in één keer door naar Blackburn.

LET OP: Bovenstaande is slechts een kostenindicatie op basis van de reeds opgevraagde prijzen. Deze kan hoger/lager uitvallen op basis van het gewijzigde aantal personen dat meegaat. We gaan uit van een volle bus. Uiteraard wordt de uiteindelijke prijs voor definitieve boeking gecommuniceerd. Mocht er geld overblijven wordt dit besteed aan eten en drinken voor de reis.

COVID-19 situatie
Op dit moment zijn de toelatingsregels vanuit het Verenigd Koninkrijk behoorlijk streng. De verwachting is dat het reizen in combinatie met de steeds verdere versoepelingen ook eenvoudiger wordt richting december. Echter bestaat de mogelijkheid dat (on)gevaccineerden zich moeten laten testen als de regels in december niet veranderd zijn.

Paspoort verplichting
Omdat Engeland uit de Europese Unie is gestapt is iedere reiziger die naar Engeland wilt verplicht een paspoort te overleggen bij de paspoortcontrole. Een Identiteitskaart is dan niet voldoende. Als reisleiding willen we jullie hier graag vooraf op wijzen. 

Vind je het leuk om met ons mee te gaan of heb je eventuele vragen betreft de reis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wanneer er één volle bus is, komen de volgende personen op een reservelijst te staan totdat we een aantal hebben bereikt waarmee we met twee bussen de reis kunnen maken. 

Cor Traas: T; 06-25018305 / M; cor@traasverzekeringen.nl
Guus van Hecke: T; 06-36193043 / M; heck0009@outlook.com 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aanmeldformulier

Naam  : …………………………………………………Geboortedatum   : …………………………………………

Telefoonnummer : …………………………………………………E-mailadres           : …………………………………………

Ontbijt en diner á € 38,50 op boot JA    /    NEE

Standaard 4 pers. hut of 2 pers. hut met toeslag ( € 35,00)4 pers. /    2 pers.

Naam 2e persoon: …………………………………………………Naam 3e persoon  : …………………………………………

Geef uiterlijk voor 15-10 een paspoortnummer aan ons door zodat wij je aan kunnen melden voor de reis. De kamers worden naar ons idee ingedeeld (op basis van onze kennis) tenzij anders aangegeven.