Denk aan onze sponsoren!

Het zijn buitengewone tijden. Niet alleen voor ons als amateurvoetballers en andere (amateur)sporters. Nee, die bijzonderheid geldt voor iedereen, voor ons allemaal. We hoeven jullie daar verder geen uitleg over te geven. We ervaren dat dagelijks.
De bijzonderheid wordt nog aparter als je bedenkt dat bijvoorbeeld de meeste winkels en alle restaurants en cafés tot ver in januari zijn gesloten.
Een gelukkige bijkomstigheid anno 2020 en 2021 is dat veel zaken digitaal geregeld kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan sportkleding bedoeld als cadeau voor onder de kerstboom of een kerstdiner aan huis, bezorgd door de eigenaar van een restaurant.
Als vereniging hebben we een trouw sponsorbestand. Veruit de meeste sponsors zijn al jarenlang aan onze vereniging verbonden. Laten we in deze bijzondere tijden die verbondenheid tonen. Bestel je iets via de computer? Vul je je winkelwagen met levensmiddelen?

Denk aan onze sponsoren!