Een gezond en sportief 2021

Een gezond en sportief 2021

Beste leden,

Normaliter zouden we je namens het bestuur welkom heten in onze kantine om gezamenlijk het glas te heffen op het nieuwe jaar. Zoals zo veel activiteiten afgelopen jaar, kan dit helaas niet doorgaan. 

Desalniettemin blikken we graag met je terug op een bijzonder jaar.

Het jaar 2020….
2020 zou het jaar zijn welke bol zou staan van de verschillende activiteiten in het kader van ons 75-jarig jubileum. Zoals we allen weten is dat wat anders uitgepakt. Dus..
-Geen wedstrijd tegen NAC;
-Geen bezoek aan Bobbejaanland met onze jeugd;
-Geen herbeleving van de historische wedstrijd tegen VVC’68;
-Geen spetterende feestavond.

Is er dan helemaal niets gebeurd? Natuurlijk wel!
-Een mooie 2e wintereditie van de Hart voor Erremuu-Cup;
-Een zeer geslaagde Pieten speurtocht door Arnemuiden;
-Een goed georganiseerd onderling voetbaltoernooi voor de jeugd;
-Kantine, omroepruimte tribune, kassa en kleedkamergebouw geheel geschilderd met behulp van vrijwilligers en sponsor;
-Trainingen werden zo goed als mogelijk voortgezet. Sporten is en blijft erg belangrijk. Niet alleen voor onze jeugd maar ook voor de senioren;
-Trots op het debuut van onze oud jeugdspeler JP van Hecke in de eredivisie.

Coronoproof bezoeken van ons complex
Met behulp van onze vrijwilligers is alles in het werk gesteld om de verschillende thuiswedstrijden van Arnemuiden zo goed mogelijk te laten verlopen.
Dranghekkens werden geplaatst, tenten (gehuurd voor een vriendenprijs van de scouting) werden opgezet, overal flyers met de regels, kantine coronaproof ingericht, her en der is er ontsmettingsmiddel neergezet.

Vrijwilligersbeleid
Wederom is gebleken dat we niet zonder al onze vrijwilligers kunnen. Het in 2020 ingevoerde vrijwilligersbeleid werpt dan ook zeker zijn vruchten af. Een extra schoonmaakploeg, betere bezetting van de bar, een klusjes app, vrijwilligers die social media vullen en flyers maar ook de kerstkaart ontwerpen. Echt super dat dit zo goed aanslaat!

Brand papiercontainer
Helaas kregen we aan het einde van het jaar te maken met brandstichting. Onze papiercontainer ging in vlammen op. Dankzij wederom onze vrijwilligers en sponsoren, is de rotzooi snel opgeruimd en staat er intussen een mooie nieuwe container. Dankzij ons camerasysteem (en wroeging bij de dader) heeft de brandstichter zich gemeld. Het schadebedrag hebben we in rekening gebracht en deze is intussen ontvangen. Eind goed al goed….echter jammer voor alle negatieve energie die we als vereniging hier in hebben moeten steken.  

Trainers en leiders
Na 5 mooie jaren hebben we afscheid genomen van Nick Corre en Carlo Kerkhove als trainer en assistent-trainer van de 1e selectie. We zijn erg blij met de komst van Daan Eikenhout als opvolger van Nick. Daarnaast heeft Nicky van de Ketterij de mogelijkheid gegrepen om zich verder te ontwikkelingen in het trainersvak. Hij pakt samen met Klaas van Belzen de rol op van assistent trainer. 

Gelukkig hebben we voor alle elftallen bestaande trainers en leiders weten te behouden dan wel aangevuld met nieuw trainers. Graag willen we jullie wijzen op hoe belangrijk het is voor de ontwikkeling van onze jeugd te beschikken over leuke, bekwame en met name enthousiaste trainers en leiders. Twijfel je of dit iets voor jou zou kunnen zijn? Neem dan zeker contact op met 1 van onze bestuursleden. 

Wat zal 2021 ons brengen?
Niemand die het exact weet. Wat we wel weten is dat we uitkijken om zoals vertrouwd de wedstrijden van onze jeugd of 1 van de senioren teams te mogen bezoeken. Juichen als we winnen en soms mopperen als we verliezen. Samen de wedstrijd nog eens goed evalueren in de kantine en je visie delen met iedereen die het maar horen wil. Lekker meezingen in de kantine of rustig in gesprek met oude bekenden. Hopelijk wordt dat allemaal weer mogelijk in 2021.

Samen met onze leden zullen we in de Algemene Ledenvergadering (beoogt in april/mei 2021) het gesprek aan gaan wat te doen met de in het water gevallen activiteiten in het kader van het 75-jarig jubileum. Naast dit agendapunt zal ook stil gestaan worden bij onze begroting en financiële verslaglegging over het jaar 2019/2020. We zullen je te zijner tijd een uitnodiging sturen. Je aanwezigheid wordt in ieder geval erg gewaardeerd. 

Voor nu wensen we jullie allemaal een sportief en gezond 2021!

Bestuur vv Arnemuiden
Erwin de Groot
Hans Korstanje
Willem Meulmeester
Ron Minnaar
Jaco Moerdijk
Marijn Riemens
Ivor Seymour