In memoriam Ko de Meulmeester

In memoriam Ko de Meulmeester

In memoriam Ko de Meulmeester 

Op 5 februari ontvingen wij een triest bericht. Ons zeer gewaardeerd lid en vrijwilliger Ko de Meulmeester is overleden. Ko is 73 jaar geworden.  

Het grootste deel van zijn leven was Ko actief binnen onze vereniging. Eerst als voetballer, waarbij hij bij de senioren voornamelijk in ons tweede elftal speelde. Ko was bij uitstek een voetballer die speelde op basis van techniek en was hèt voorbeeld van een sportieve voetballer. 

Toen Ko niet meer zelf het rood en geel droeg zorgde hij er wel voor dat anderen wekelijks hun wedstrijd konden spelen. Ko is actief geweest als grensrechter van het eerste elftal en als scheidsrechter, zowel als KNVB-scheidsrechter als voor de club. En tijdens heel wat velddiensten heeft hij ook menig scheidsrechter ontvangen en ontelbare bekertjes met thee gevuld. Ook had Ko jarenlang een belangrijke bijdrage in de ledenadministratie. Zo zorgde hij er voor dat de spelerspassen altijd op orde waren. En ook tijdens het inlopen van het clubblad was Ko paraat. Verder had Ko zo’n 15 jaar lang zitting in ons bestuur. Door vrijwilligers als Ko is voetbalvereniging Arnemuiden geworden tot de mooie en bloeiende vereniging die het nu is. 

De afscheidsbijeenkomst wordt in besloten kring gehouden op woensdag 10 februari om 13:00 uur. Belangstellenden kunnen de bijeenkomst volgen via www.hjobse-uitvaart.nl/livestream. 

Wij wensen Nel, de kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe!

Bestuur en leden voetbalvereniging Arnemuiden