Schaatsbaan

Schaatsbaan

Zaterdag 11 januari 2020 - #Schaatsen, niet op de plas, maar op het gras!# - #Hart voor Erremuu-cup - Wintereditie# - #Après-ski Party#

Beste leden, beste ouders/verzorgers, beste relaties,

Jubileum
Zoals jullie ongetwijfeld weten viert onze roodgele trots in 2020 haar 75-jarig bestaan. Dit jubileum zal groots worden gevierd met verschillende festiviteiten en activiteiten verspreid over het jaar.

Nieuwjaarsreceptie
Op zaterdag 4 januari vindt volgens goed Erremuus gebruik onze Nieuwjaarsreceptie plaats. Onder het genot van een glaasje zal het bestuur presenteren welke jubileumactiviteiten er het komende jaar op het programma staan. Genoeg redenen om erbij te zijn, gezellig!

Hart voor Erremuu-cup Wintereditie #2
Na op 4 januari samen het glas geheven te hebben, vindt de week erna al de eerste festiviteit van ons jubileumjaar plaats.

Op zaterdag 11 januari 2020 knallen namelijk de ballen tijdens de tweede editie van de ‘Hart voor Erremuu-cup - Wintereditie #2’.  Die dag verrijst naast ons kunstgrasveld een grote feesttent waar je je kunt opwarmen en terecht kunt voor een hapje en een drankje. Binnen waan je je door de winterse taferelen meteen in de Erremuuse Alpen!

Overdag zijn zowel onze JO15, JO17 en JO19 als onze senioren (in mixteams) op het veld te bewonderen, maar Erremuu zou Erremuu niet zijn als wij in ons jubileumjaar niet extra zouden uitpakken….

Schaatsen, niet op de plas, maar op het gras!
Wat nou, geen ijs op ’t Ouwe Gat? Dan maar schaatsen op het veld! Naast onze feesttent komt een (kunststof)ijsbaan te liggen waar iedereen van jong tot oud zich mag vermaken. Altijd al eens willen curlen of ijshockeyen? Nu is je kans!

Ieder jeugdteam - van de JO6 tot en met de JO14 – komt ‘op bot’, euh aan bod.

Om iedereen een leuk schaatsuurtje met leeftijdsgenootjes te bezorgen, is de ijsbaan op gezette tijden voor ieder team gereserveerd. Benieuwd wanneer jouw team de baan op mag? Bekijk hieronder de planning!

Als deze jeugdteams hun schaats gereden hebben, wordt de baan voor iedereen opengesteld. Ook de oudere jeugd en senioren kunnen hun schaatstalent laten gelden in de uurtjes ‘Vrij schaatsen’!

De ‘Koek en Zopie’-tent met o.a. warme choco, snert en broodje worst is geopend. De toegang is gratis en de schaatsen liggen voor je klaar*, dus wat let je?!

* Eigen schaatsen zijn niet toegestaan. Er zijn schaatsen in alle maten gratis beschikbaar. (neem uiteraard je handschoenen mee)

Après-ski Party
Na het laatste fluitsignaal wordt de dag rond middernacht afgesloten en ons feestjaar ingeluid met een knallende Après-ski Party!  Oktoberfesten in Beieren gezellig? Vast en zeker. Maar in Erremuu doen we er niet voor onder met DJ No Limit achter de draaitafel!

Tot slot
Je ziet het. Zaterdag 11 januari belooft een zeer gezellige dag te worden! Jij bent er toch ook bij?!

Heb je nog ideeën, vragen of opmerkingen, of wil je een bijdrage aan deze dag leveren, neem dan direct contact met ons op!

Alvast hartelijk bedankt en graag tot dan! Supertoll!!!!

Met vriendelijke groet,
Toernooicommissie vv Arnemuiden