Schoonmaakploeg zoekt versterking!!!

Beste leden en ouders van jeugdleden,

In november hopen we ons nieuwe vrijwilligersbeleid aan de Algemene Ledenvergadering voor te kunnen leggen. Want nieuwe vrijwilligers kunnen we altijd gebruiken! En om alvast een tipje van de sluier op te lichten: het vrijwilligerswerk zal niet meer helemaal vrijwillig zijn...

Voor het schoonmaken van de kantine kunnen we helaas niet wachten tot november. De schoonmaakgroepen kampen namelijk met een groot tekort aan vrijwilligers. Daarom bij deze een noodoproep! Wie helpt onze kantine schoon te houden? Ons schoonmaakteam gaat nu iedere week op maandag aan de slag om de kantine schoon te maken, maar bij voldoende interesse is een andere dag ook mogelijk.

Op dit moment hebben we nog 4 (kleine) schoonmaakgroepen, het doel is te komen tot 5 of 6 groepen. Want vele handen maken licht werk!

Help je mee? Laat het dan weten als antwoord op deze mail. Eerst nog vragen? Dat kan bij Ron Minnaar (06-52713934) of Hans Korstanje (06-41552862).

Met vriendelijke groet,

Bestuur VV Arnemuiden