Selectie nieuws

De technische commissie van de voetbalvereniging Arnemuiden heeft zich ingespannen om de selectie van het vlaggenschip van de vereniging te versterken. Naast de teruggekeerde Joan van Belzen (Vlissingen) Jesper Poortvliet (Lewedorp) en Roy de Smit (Nieuwdorp) worden ook Joey dos Santos (Vlissingen), Cores Siwabessy (VCK), Daniël van ’t Westende (GPC) en Raeven Buckley (RCS) toegevoegd aan de eerste selectie. Arjan Maas wordt vanuit de A-junioren doorgeschoven naar de selectie van Nick Corré.

Naast de aandacht voor de eerste selectie heeft de technische commissie ook nadrukkelijk stil gestaan bij de samenstelling van de tweede selectie.
De A junioren Yannick Meijer, Julian Dingemanse, Jari Davidse en Jeffrey Cevaal maken hun opwachting in de tweede selectie. Nieuw in de tweede selectie zijn de teruggekeerde Benjamin Dijke (Lewedorp), Jurian Hage (Nieuwdorp, woont in Arnemuiden), Jordy Heeren (Nieuwland) en Milan Wondergem (speelde voor z’n zware blessure bij Noormannen). Voormalig eerste elftalspeler Marvin Meerman maakte al deel uit van de tweede selectie. In het nieuwe seizoen kan trainer Roland van Belzen ook beschikken over de voormalig eerste elftalspelers Marinus Baas, Patrick Siereveld en indien nodig ook over Werner van Belzen en Jarco Siereveld. Keeper Maurits Roelofsen keert terug van VCK.