SOLIDAIR MET HET JULIANABAD

SOLIDAIR MET HET JULIANABAD

Het zal u niet zijn ontgaan. De Stichting Julianabad Arnemuiden is druk bezig om het zwembad in mei van dit jaar te heropenen. Ook het zwembad levert net als de sportverenigingen in Arnemuiden een belangrijk bijdrage aan sportief bezig zijn voor oud en jong. Niet alleen sportief, maar ook op sociaal en maatschappelijk gebied vervult het zwembad een voorname functie. Het is dan ook belangrijk, dat we dit initiatief gezamenlijk tot een succes maken. 

U kunt de stichting daarbij helpen. Uiteraard is het de wens om het zwembad in het voorjaar weer in optimale staat in gebruik te kunnen nemen. Door de overheid zijn financiële middelen hiervoor beschikbaar gesteld, maar om alle doelstellingen te bereiken is meer nodig. Daarnaast wordt er vanuit de stichting een beroep op u gedaan om u aan te melden als vrijwilliger. Vrijwilliger om nu te helpen bij de renovatie en straks wanneer het zwembad weer open is. Denk daarbij om het houden van toezicht, kaartverkoop, horeca, schoonmaak etc. De stichting doet dan ook een beroep op u. Als geen ander weet u, dat ook verenigingen niet zonder haar leden kan. Zo kan het initiatief om het Julianabad te heropenen ook niet zonder u. 

Meld uw financiële bijdrage op www.zwembadarnemuiden.nl/help-ons of meld u zo spoedig mogelijk aan als vrijwilliger via www.zwembadarnemuiden.nl/vrijwilliger.
DOEN!