Startdag 2021-2022

Wanneer?      Zaterdag 4 september 2021
Waar?             Sportpark ‘t Hart, Arnemuiden
Tijd?               8:30 – 11:30 uur

Hallo jongens en meiden, beste trainers/leiders en ouders/verzorgers,

Welkom terug!

Op zaterdag 4 september a.s. worden de poorten van Sportpark ‘t Hart weer geopend en trappen de jeugdteams van vv Arnemuiden het nieuwe seizoen af tijdens de jaarlijkse ‘Startdag’.

Graag verwelkomen we onze trainers/leiders om 8:30 uur, onze spelers JO8 t/m JO19 om 9:00 uur en onze spelers JO6 t/m JO7 om 9:30 uur.

Ook ouders/verzorgers, opa’s en oma’s en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen. U kunt dan onder het genot van een kopje koffie of thee kennismaken met onze bestuursleden en andere vrijwilligers; zij vertellen u graag meer over het reilen en zeilen binnen onze vereniging en leiden u graag rond over ons voetbalcomplex. U weet daarna waar u wat kunt vinden en bij wie u terecht kunt met vragen of opmerkingen. Handig toch?

Hoe ziet het programma er uit?

Trainers/leiders
Om 8:30 uur verzamelen (buiten) bij de kleedkamers voor de uitreiking van materialen. Daarna is er een korte trainers/leidersbijeenkomst en vervolgens voegen jullie je bij je team.

Spelers JO8 t/m JO19
Om 9:00 uur in wedstrijdtenue* verzamelen in de kleedkamers. Meld je daarna om 9:10 uur bij je eerste oefening (schema onderaan deze pagina). Van 9:15 uur tot 11:15 uur worden jullie getraind door de 1e en 2e selectie. Ook worden de teamfoto’s gemaakt. Halverwege pauzeren we even met een drankje en een snack, maar breng ook je bidon mee om tussen de oefeningen door wat te drinken.

Spelers JO6 en JO7
Om 9:30 uur verzamelen bij de kantine. De JO7 in wedstrijdtenue*, de JO6 in normale voetbalkleding. Van 9:45 uur tot 10:30 uur mogen jullie op veld 3 jullie voetbalkunsten vertonen.

*Voor de keepers geldt dat zij alleen tijdens de foto hun keepersshirt hoeven te dragen. Mocht het (te) warm zijn, dan mogen zij de rest van de ochtend een ander shirt aan.

Wat is er verder te doen?

Kantine en (bijna) vernieuwde terras geopend
Trek in een hapje of drankje? De kantine is geopend. Neem gerust plaats op ons vernieuwde buitenterras vanaf waar u de verrichtingen op zowel het hoofdveld als veld 3 kunt volgen!

Kleding-/materiaalverkoop
Gedurende deze ochtend is Sportpoint de Bie van 9:00 - 11:30 uur aanwezig ten behoeve van de aankoop van kleding (trainingspakken, broeken, shirts, sokken, keepershandschoenen, scheenbeschermers, regen-/windjacks etc.).

Bekerwedstrijd senioren
‘s Middags spelen de seniorenelftallen hun eerste bekerwedstrijd. Kijk tegen die tijd wie er thuis speelt!

Tot slot
Hopelijk gaan we een mooi en sportief seizoen met veel voetbal tegemoet. Tot die tijd wensen wij jullie een fijne zomervakantie!

Geniet ervan en graag tot zaterdag 4 september!
Met vriendelijke groet,
Activiteitencommissie vv Arnemuiden