Teamindeling Jeugd

Teamindeling Jeugd

Beste jeugdspelers en -speelsters van vv Arnemuiden, beste ouders en verzorgers,

Teamindeling
In het bijgaande bestand (onderaan deze pagina) tref je de teamindelingen voor het komende seizoen 2019/2020.

Persoonlijke toelichting
Ieder lid is even belangrijk voor ons. Wij hebben dan ook onze uiterste best gedaan om ieder individueel lid in een passend en leuk team te plaatsen. Daarbij hebben wij de input van onze trainers/leiders en waarnemers in ogenschouw genomen. Wil je weten welke uitgangspunten en overwegingen in algemene zin een rol hebben gespeeld, dan kun je dat hier lezen.

Heb je behoefte aan een nadere toelichting op (onze overwegingen omtrent) jouw indeling, dan zijn jij en/of je ouders/verzorgers morgenavond (donderdag 6 juni) van harte welkom in de bestuurskamer. Tussen 19:00 en 21:00 uur staan wij je (op volgorde van binnenkomst) tijdens een individueel '10 minuten'-gesprek graag te woord. Mocht de deur gesloten zijn, dan zijn wij reeds in gesprek; wil je dan s.v.p. even in de kantine wachten?

Mocht je morgenavond niet kunnen, neem dan even contact op om een afspraak in te plannen.

Trainers/leiders gezocht!
Een aantal teams heeft nog geen vaste trainer en/of leider. Hier zijn we nog dringend naar op zoek.

Kun of wil je geen 'vaste' trainer van een team worden, maar vind je het wel leuk om eens in de paar weken een training te verzorgen? Dat treft! Wij zoeken namelijk ook trainers voor onze 'trainerspoule'.  

Zelf geïnteresseerd, wil je meer informatie of ken je iemand die enthousiast is? Neem dan s.v.p. contact met ons op!  

Aanvang nieuwe seizoen
Het nieuwe wedstrijdseizoen start op zaterdag 31 augustus. In de aanloop naar het volgende seizoen ontvang je van ons en/of je trainer/leider(s) meer informatie over o.a. trainingsdagen en -tijden, teamafspraken etc.

Tot slot
Graag danken wij eenieder voor diens inzet op en rondom het veld in het afgelopen seizoen. Wij hopen volgend seizoen weer op je te mogen rekenen!

Voor nu wensen wij je nog veel succes en plezier tijdens de toernooien en het Zomerfeest. Geniet van je voetbalvakantie en graag tot volgend seizoen!

Met vriendelijke groet,
Namens de Technische Commissie Jeugd

Cor Schroevers
Guus van Hecke
Jan de Smit
Lennard Meulmeester
Marijn Riemens
Rik van de Corput