Teamindelingen

Beste jeugdspelers en -speelsters van vv Arnemuiden, beste ouders en verzorgers,

Teamindeling
In het bijgaande bestand (onderaan deze pagina) vind je de teamindelingen voor het komende seizoen 2021/2022.

Het indelen van de teams is ook dit jaar weer niet zonder slag of stoot gegaan, maar wij denken er in geslaagd te zijn om leuke, volwaardige ploegen samen te stellen waarin ieder lid het naar zijn of haar zin kan hebben.

Het uitgangspunt is om bestaande teams zoveel mogelijk hetzelfde te laten en deze teamleden gezamenlijk te laten doorgroeien. Dit is helaas niet altijd mogelijk.
Nog meer dan in eerdere jaren hebben we in bepaalde leeftijdsklassen te maken met een uitdaging om voltallige en volwaardige teams samen te stellen als gevolg van leden die om verschillende redenen stoppen met voetballen. Dit heeft ertoe geleid dat de bestaande teams JO17-1 en JO19-1 zijn samengevoegd tot het nieuwe team JO19-1, en, de bestaande teams JO14-1G en JO15-1 zijn samengevoegd tot het nieuwe team JO16-1G.

Ook hebben we te maken met de doorgroei van jeugdteams naar hogere leeftijdsklassen die op een groter speelveld voetballen. Hierdoor heeft een ploeg meer spelers nodig dan teams die op een kleiner veld spelen. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat een aantal teams dit jaar opnieuw samengesteld moest worden. Dit geldt o.a. voor de huidige teams JO12-1, JO12-2 en JO11-1 die zijn omgevormd naar de nieuwe teams JO13-1 en JO13-2. Daarbij hebben wij in de eerste plaats gekeken naar de leeftijd van spelers, maar uiteraard ook aandacht gehad voor hun sociale kring.

Persoonlijke toelichting
Ieder lid is even belangrijk voor ons. Wij hebben dan ook onze uiterste best gedaan om ieder individueel lid in een passend en leuk team te plaatsen.

Heb je behoefte aan een nadere toelichting op (onze overwegingen omtrent) jouw indeling, dan zijn jij en/of je ouders/verzorgers van harte welkom om aanstaande zaterdag (12 juni) tussen 10:00 en 11:00 uur langs te komen in de bestuurskamer.

Trainers/leiders gezocht!
Omdat bij een aantal teams de trainers- en leidersposities nog niet zijn ingevuld en hiermee nog druk doende zijn, hebben wij ervoor gekozen om deze informatie op een later moment integraal bekend te maken.

Heb je interesse om een ploeg te trainen of leider te worden? Kun of wil je geen 'vaste' trainer van een team worden, maar vind je het wel leuk om eens in de paar weken een training te verzorgen? Neem dan alsjeblieft contact met ons op. Ook als je meer informatie wilt of iemand kent die enthousiast is.

Tot slot
Graag danken wij iedereen voor zijn of haar inzet op en rondom het veld in het afgelopen bijzondere seizoen. Wij hopen volgend seizoen weer op je te mogen rekenen! Wanneer de eerste bal weer rolt is nog even de vraag, maar we kijken ernaar uit!!!

Met vriendelijke groet,
Namens de Technische Commissie Jeugd