Wedstrijdbal

Wedstrijdbal

De wedstrijdbal voor Arnemuiden 1 - DBGC 1 is geschonken door Auto Sturm.

Auto Sturm biedt een totaaloplossing op mobiliteitsgebied sinds 1983. De drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de klant. Daarom staan ze achter hun merken en vertegenwoordigen ze deze met trots. Auto Sturm stelt zich ten doel om als topspeler erkent te worden op het gebied van betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en service. Zorgeloos mobiel blijven is onze belofte.

Auto Sturm, dé weg naar uw nieuwe Nissan, nieuwe Hyundai of vertrouwde kwaliteitsoccasion. Met vestigingen in Middelburg(st. Laurens), Goes, Spijkenisse en Roosendaal kunt u bij ze terecht voor het complete gamma personen-, bedrijfs- en terreinwagens die Nissan en Hyundai te bieden hebben en helpen de EXPERTS u graag met al uw vragen over de modellen, leasing, financiering en occasions.

De technisch specialisten van de werkplaats en receptie streven naar service en perfectie en zijn u graag van dienst voor alle denkbare reparaties, onderhoud en periodieke keuringen aan uw auto. Tevens adviseren zij u graag om uw auto in topconditie te houden. Ook voor schade bent u bij ons aan het juiste adres. Ze repareren voor alle denkbare verzekeringsmaatschappijen via de eigen schadebedrijf Autoschade Sturm in Middelburg.

Auto Sturm Middelburg
Noordweg 467
4333 KE Middelburg
info@autosturm.nl 

Auto Sturm Goes
Amundsenweg 39
4462 GP Goes
info@autosturm.nl

Auto Sturm Spijkenisse
Pascalweg 2
3208 KL Spijkenisse
info@autosturm.nl

Auto Sturm Roosendaal
Belder 35
4704 RK Roosendaal
info@autosturm.nl

Sturm Dealer Occasions
Mortiereboulevard 1
4337 RD Middelburg
info@sturmdealeroccasions.nl

Autoschade Sturm
Ampereweg 56
4338 PT Middelburg
info@autoschadesturm.nl