VV Arnemuiden nieuws

Het was nog geen volle bak dus een mooie gelegenheid om te kijken hoe alle vooraf bedachte maatregelen in de praktijk zouden werken.

Voor onze jeugdspelers is afgelopen zaterdag het seizoen 2020-2021 op spectaculaire wijze begonnen.

Na invoering van het nieuwe vrijwilligersbeleid hebben we zo’n 65 nieuwe vrijwilligers mogen verwelkomen! De meeste hiervan hebben inmiddels bericht ontvangen. Bij een klein deel moet dat binnenkort nog gebeuren.

In de herfstvakantie staan we weer voor jullie klaar met De Bie Quick Voetbaldagen.

(Ook) online registratie in verband met de coronamaatregelen.

Tijdens de startdag op 22 augustus is Sportpoint de Bie aanwezig van 9:15 tot 12:30 uur.
Het juiste moment om je outfit weer op orde te krijgen voor het nieuwe seizoen.

Vanaf donderdag 20 augustus is de kantine weer 'gewoon' geopend.

Sport bewust, houd je aan de spelregels,
Zo hebben we samen sportplezier.

Momenteel is het zomerstop. Bij de start van het nieuwe seizoen zal er bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal weer een wedstrijdbal zijn.